Answered on: June 18, 2020

Client

Ridic mașina de închiriat la mall-ul județean din Crawley?

Agent

Văd că ai făcut o căutare și ai văzut mașini.

Client

Locuiesc în Crawley, centrul orașului.

Agent

Puteți introduce cod poștal. După ce vedeți rezultatele (mașinile), faceți acest lucru: - în partea dreaptă sus a paginii cu rezultatele căutării există un filtru numit „Sort by By”, selectați „SORT BY DISTANCE”. Care va muta rezultatele în cea mai apropiată locație la adresa introdusă.

Client

OK, super. S-a găsit filtrul. Și știți ceva despre vârsta minimă pentru șoferul principal? Pentru că șoferul care vrea să închirieze are 23 de ani.

Agent

Majoritatea agențiilor de închiriere de mașini acceptă șoferi în vârstă de 23 de ani, dar ar putea percepe o taxă pentru șofer. Căutați aici restricțiile de vârstă și orice alte taxe: -

Agent

Șoferul trebuie să dețină un permis de conducere complet timp de cel puțin un an. La STEP2, faceți clic pe linkul „INFORMAȚII IMPORTANTE” afișate în partea dreaptă a fotografiei auto aleasă. Aceasta va deschide o altă fereastră mai mică și dacă faceți clic pe „DRIVER” veți vedea ce restricții de vârstă pot exista și orice taxe asociate Încercați câteva modele / furnizori de mașini diferite, deoarece diferă.

Client

Are permisul de conducere de 2 ani.

Agent

OK, este în regulă. Greenmotion, de exemplu, spune asta: -

Agent

Vârstă şofer Între 25 şi 80 ani Vârstă şoferi tineri: Între 21 şi 24 ani Taxă 50 GBP pe zi Include 20% taxă Clienții care nu se încadrează în limitele de vârstă vor putea să închirieze o mașină numai când în această secțiune se va specifica o taxă de șofer tânăr sau în vârstă. Țineți cont că, dacă este cazul, această taxă va fi inclusă în prețul de închiriere și plătită la sosirea la biroul de închirieri, în moneda locală.

Agent

Deci, cu ei, plătiți o taxă suplimentară. Căutați un furnizor care acceptă 23 de ani fără taxe suplimentare (dacă există).